НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ ГРАЖДАНИ, КОИТО ПОМАГАТ ЗА ПО-ДОБЪР НАЧИН НА ЖИВОТ

Останете свързани с технологиите

Това е само малка извадка от многобройните приложения, които са налични за ваша употреба. Днешните възрастни хора са по-технологично грамотни от всякога и достъпът до мобилни приложения е един от начините да сте в крак с любимите хора и света около вас.

Senior Lifestyle се ангажира да поддържа нашите жители в контакт с технологиите. Много от нашите общи пространства предлагат безплатен Wi-Fi или бизнес центрове. Ако се нуждаете от опреснителен курс, който да ви помогне да се развивате онлайн, нашите общности често предлагат курсове за компютърна и интернет грамотност, които ще ви позволят да се чувствате по-уверени в мрежата.

Възходът на мобилните технологии доведе до наплив от мобилни приложения за възрастни хора през последните години. Може вече да сте запознати или да сте изтеглили популярни приложения за комуникация (като Skype) или може би определени приложения за забавление и продуктивност. Здравната индустрия също си проправя път през мобилното пространство със скокове и граници, предлагайки широк набор от здравни приложения в полза на масите – включително възрастните хора.