3 приложения за благополучие за възрастни хора

За възрастните хора обикновено е трудно да се придържат към най-новото с лекарствата, одобрени от лекаря, които приемат, редовните прегледи, страничните ефекти и общия им просперитет. Тъй като проблемите с паметта представляват допълнителен тест, повече възрастни хора и родители се насочват към приложения за мобилни телефони, за да направят живота по-лесен. Все по-голям брой възрастни хора използват мобилни телефони, а 33% от всички възрастни на 50 и повече години използват мобилни телефони за данни за благосъстоянието.

Понастоящем са достъпни различни приложения за подпомагане на насочването на възрастните хора в различни части на тяхното благосъстояние, включително данни и ръководители. Тези приложения не само помагат на възрастните хора да бъдат в течение с най-новото за собственото си благополучие, но също така действат като инструмент за настойниците, за да гарантират, че възрастните получават това, от което се нуждаят.

Следват три приложения, които могат да улеснят живота на възрастните хора и настойниците.

1.Грижовно село

Грижовно село е приложение за iOS и Android, което е апарат за цялостна кореспонденция, подреждане и актуализиране. Възрастните и родителските фигури могат да направят „град“, за да говорят помежду си и да координират разглеждането. Регулируемият график позволява на клиентите да организират планове, да проследяват договореностите, да съставят ежедневен дневен ред и да разпръскват начинания и задължения. Например, в случай, че нуждите на старши помагат да се стигне до споразумение или да се свърже с работа, жителите на града могат да предадат и да сравнят плановете си с това кой е достъпен за помощ.

Приложението допълнително включва предупреждения, актуализации и предупреждения, така че рядко се пропускат важни задачи и договорености. Той носи значително повече възможности за съществуването на възрастни хора и техните настойници.

2.Life360

Life360 е приложение за iOS и Android, предназначено да остане свързано със семейството. Възрастните могат да правят частни събирания на своите родители и да търгуват непрекъснати данни за площта винаги, когато или чрез предупреждения, когато клиент напусне или се появи в предварително зададени зони. Този елемент го прави идеално приложение за възрастни хора с болестта на Алцхаймер, при случай, че криволичат от дома си.

Групи хора също могат да говорят помежду си директно чрез приложението. Приложението също така включва функция Driver Care Backing, която свързва клиент с представител на живо по телефона. Делегатът се приближава до зоната на клиента и може да изпрати кризисна помощ в случай на повреда на превозно средство, катастрофа или криза на благосъстоянието.

3.Medisafe

Възрастните хора редовно приемат няколко различни лекарства, препоръчани от лекар, и справянето с тези различни лекарства може да бъде изпитание. Medisafe е приложение за проследяване на лекарства и актуализиране, достъпно за iOS и Android. Приложението има набор от данни за лекарства, което улеснява клиентите да изберат конкретната си рецепта и измервания. Когато клиентът избере плана за дозиране, приложението ще му напомни кога е идеалната възможност за приемане на лекарството. След това, в този момент, клиентът обозначава лекарството като прието, убивайки уязвимостта, която може да има, когато е приета последната му порция.

Приложението също така има актуализации за лекарства, както и косвена проверка на комуникацията с лекарства, за да освети клиентите относно очакваното сътрудничество. Приложението допълнително включва следната оценка на благосъстоянието и може да създава отчети ден за ден, седмица след седмица и месец за месец, за да ги предава на родители и специалисти.