Топ 3 приложения за по-опитни хора

В сравнително близкото минало голяма част от нас вероятно не са имали и най-мъглявата представа какво е приложение. В наши дни, както и да е, приложенията за нашите мобилни телефони и таблети са наистина решаващи за ежедневието. Нов модел е приложението NHS Test and Follow, което оформи част от техниката Covid на правителството на Обединеното кралство. За хората, които не са толкова запознати с иновациите, приложенията могат да бъдат преобладаваща точка. Вярно ли е, че са защитени за използване? Как бихте ги изтеглили? Кои наистина искате? За щастие сме тук, за да споделим вероятно най-полезните приложения за по-утвърдени хора в Обединеното кралство.

Приложения за по-утвърдени лица – определение

Какво е приложение? Като се имат предвид всички неща, приложението е съкращение от приложение, което е нещо като компютърна програма. Въпреки факта, че приложенията съществуват от много дълго време, терминът „приложение“ навлезе в широко приложение през 2000-те години, с възхода на iPhone на Apple.

Приложенията ви позволяват да стигнете до данни или игри, без да посещавате сайт. Това го прави много по-лесно и по-бързо да намерите това, което търсите. Най-известните видове приложения включват игри, новини, климат и онлайн забавления.

Мобилните телефони и таблети придружават предварително въведени приложения, но можете да добавите още чрез магазина за приложения. На устройства Macintosh, например iPhone и iPad, това е известно като магазин за приложения. В джаджи с Android, например телефони и таблети Samsung, той е известен като магазин Google Play.

Многобройни приложения са разрешени за изтегляне и използване. Във всеки случай, разход пари за изтегляне. От друга страна, приложенията може да имат право да изтеглят, но струват пари, за да отворят допълнителни елементи. Уверете се, че внимателно разглеждате приложението и прочетете няколко проучвания, преди да го изтеглите. По този начин няма да изпитате някакви ужасяващи изумления, когато телефонната ви сметка дойде!

Както и да е, кои приложения бихте казали, че пропускате? Събрахме набор от полезни приложения за по-опитни хора. Тези приложения ще ви помогнат да поддържате връзка с приятели и семейство, да се ангажирате, да се грижите за вашето благополучие и да поддържате психиката си остра.

Прочетете също: Най-добрите приложения за възрастни хора: глупости, благополучие и комфорт

1 – Мащабиране

Първото в нашия набор от приложения за по-утвърдени лица е Zoom. Вероятно не сте знаели за него преди 2020 г., но в момента той има повече от 1,5 милиона динамични клиенти постоянно в Обединеното кралство. Zoom е достъпен за компютри, таблети и мобилни телефони. Беше видян огромен ръст в известността от началото на пандемията на основание, че ви позволява да провеждате видео разговори с приятели и семейство навсякъде.

Zoom е разрешен за изтегляне и използване, въпреки факта, че можете да решите да платите за изключителен вариант. Безплатната адаптация ви позволява да провеждате видео разговори с продължителност до 40 минути, докато платената форма ви дава неограничено време за разговори. Независимо дали изберете безплатния или изключителния вариант, ще трябва да се присъедините с вашия имейл адрес и да създадете таен ключ, за да влезете.

Zoom е невероятно устройство за борба със самотата, особено по време на извънредна ситуация с коронавируса. Ако приемем, че живеете без никой друг или независимо дали живеете със съучастник, идеално е да се регистрирате при вашите лица номер едно. Очевидно, в случай че се борите с вашата гъвкавост или от друга страна, в случай, че зимният ден е вирусен, можете да наваксате пропуснатото време и да се „видите“ с другарите си, без да напускате утехата на дивана си.

За да използвате Zoom, всичко, което искате да направите, е:

Изтеглете приложението.
Направете потребителско име и тайна дума.
Присъединете се към вашето най-запомнящо се събиране или планирайте свое собствено събиране и приветствайте семейството/придружителите.
Посетете!

2 – Думи с приятели

Приложенията за мобилни телефони ни дават много начини да държим умората под контрол. Едно от най-известните приложения за игри е Words With Companions. Това е създаваща навик игра, подобна на Scrabble, достъпна за мобилни телефони и таблети. Можете да се изправите срещу хора, които познавате, или да играете Solo Difficulties, за да подготвите ума си и да сглобите своя жаргон. Можете също така да решите да играете срещу нередовен съперник и да намерите нови другари навсякъде!

Words With Companions е разрешено за изтегляне и възпроизвеждане на джаджи на Apple и Android.

Някъде другаде има различни различни кръстословици и приложения за търсене на думи, които да разглеждате. Просто потърсете тези пароли в Android или магазина за приложения и всеки ваш избор ще се покаже – включително безплатни и платени игри. Ако приемем, че сте още по-неодобрени от математическа гледна точка, има купища безплатни судоку приложения и сравнителни гатанки за вас.

3 – Приложения за новини

Приложенията за новини и климат са изключително добре известни – всъщност вашият мобилен телефон най-вероятно придружава един предварително представен. Независимо дали трябва да сте наясно със световните проблеми или да получите най-новите заглавия наблизо, да останете информирани в нашия бърз съвременен свят е важно.

Повечето телевизионни новинарски канали и вестници предлагат свои собствени новинарски приложения. По-голямата част са разрешени за изтегляне и използване, докато някои ще ви таксуват за закупуване.

В случай, че сте запален поддръжник, BBC Game и Sky Sports News също имат лесни за използване приложения. Те ще ви изпратят аларми за пускане на котката от чантата, ако приемете, че желаете. За разпространението на футбола, Sky Sports News също има ангажирано футболно приложение, пълно с най-новите новини и резултати.

Прочетете също: Иновации за по-утвърдени личности: Основен помощник