Най-добрите приложения за възрастни хора: глупости, благополучие и комфорт

Мобилните телефони се превърнаха в нещо обичайно сред по-опитните възрастни, търсещи комфорт, с приложения, които помагат да направят живота на възрастните хора по-лесен и наистина завладяващ.

Използването на иновации сред по-опитните възрастни дори е свързано с по-добра самооценка на благосъстоянието, по-малко постоянни обстоятелства, по-висок емоционален просперитет и по-ниско униние, тъй като може да помогне за намаляване на симптомите на депресия, както е посочено от преглед, разпространен на предимствата на използването на социални иновации от отдела за наука за мозъка в Мичиганския държавен колеж.

С разширеното използване на мобилни телефони, нови приложения непрекъснато се добавят към Application Store и Google Play, с очаквани пълни 1,85 милиона приложения за Apple (iOS) клиенти и 2,56 милиона за Android клиенти. Като се има предвид достъпният асортимент, намирането на правилните приложения за възрастни хора може да бъде непосилно, така че сме включили списък с най-полезните приложения за възрастни хора.

Продължавайте да преглеждате, за да намерите най-добрите приложения за Android и iPhone за възрастни жители, които да ви помогнат с поддържането на ежедневните задачи.

Най-ценните приложения за стари възрастни

Тези приложения имат за цел да направят ежедневието по-лесно за възрастни хора и техните приятели и семейство.

1.AARP в момента (безплатно)

Преносимото приложение на AARP ви дава възможност да компенсирате загубеното време с изрични новини за старши, да проучвате събития в квартала и да намирате ограничения и оферти за участие на AARP. Възрастните хора могат да включат изскачащи прозорци за съобщения, за да бъдат подпомогнати да си спомнят събития и уговорки наблизо. Освен това приложението дава на лицата от AARP разширен достъп до тяхното записване, което улеснява справянето с тяхното досие или показването на тяхната карта за участие от всяко място.

Достъпност: iOS и Android

2.Усилвателно стъкло + светлина (безплатно)

За възрастни хора, които изпитват трудности при разбирането на менюта или структури, това приложение може да бъде полезно. Усилвателното стъкло + светлина впоследствие включва камерата и прожектора, за да ви помогне да разглеждате малки разпечатки без усилие. Приложението също има лесни за използване акценти, за да ви помогне да увеличите мащаба и да промените великолепието. За клиенти, които се нуждаят от повече от стандартната настройка, има гениален вариант на това приложение за $1,99, което отваря нови настройки като стабилизатор, автоматично осветление и замразяване.

Достъпност: iOS и Android

3.Проследете моя iPhone (безплатно)

Никога не губете скъпия си телефон с едно от най-невероятните приложения за iPhone за възрастни: Track down My iPhone. Ако приемем, че оставите телефона си някъде или той бъде взет, това приложение ще ви помогне да го проследите. Можете да пингвате своя iPhone, за да го проследите, или дистанционно да заключите телефона и да покажете съобщение, за да помогнете на някого да го върне обратно. Телефонът всъщност може да бъде изтрит от всякаква информация, когато и да бъде взет.

Android също има сравнителен компонент, наречен Find My Gadget, който ви дава възможност да откриете изгубени таблети и телефони.

4.Life360 (безплатно)

Life360 може да помогне на родители да следват своите възрастни приятели и семейство, за да гарантират безопасни начинания. Вместо редовни обаждания за проверка, предполагайки, че някой се е появил на целта си, приложението има известия, които завършват работата шокиращо по-добре: използва GPS следване, което позволява на родителските фигури да видят точно къде е любимото им дете и дори включва информация като тяхното прекъсване на скоростта точка и цялото време на движение. Споделянето на зона може да върви по два различни начина, така че възрастният също знае къде да стигне до своя настойник.

Достъпност: iOS и Android

Прочетете също: Иновации за по-утвърдени личности: Основен помощник

5.Lyft и Uber (разрешени за изтегляне, но плащайте, докато използвате)

Напоследък Lyft и Uber станаха изключително известни администрации за превози. Комфортът да поръчате превоз с няколко докосвания превърна споделеното пътуване в предпочитан метод за транспорт. И двете приложения използват GPS проследяване, за да се свържат с проверени шофьори наблизо, които след това могат да потвърдят вашето пътуване и да бъдат там, за да ви накарат за нула време. Възрастните никога повече не трябва да се стресират от неправилно боравене с пари или карта, тъй като техниката на вноски може да бъде настроена, докато правите запис. Съвети също могат да се дават чрез приложението преди или след карането.

Достъпност: iOS (Lyft и Uber) и Android (Lyft и Uber)

Прочетете също: Топ 3 приложения за по-опитни хора